Contact met ons

Op uw verzoek geven we graag meer informatie. U kunt daarvoor een boodschap of vraag aan ons richten en we nemen dan contact met u op.

Voor groepen verzorgen we informatieavonden. We kunnen dan veel vertellen over familias especiales en door middel van fotomateriaal, een diapresentatie en videomateriaal een goede indruk geven over familias especiales in Nicaragua.
De aard van de groep maakt niet uit. We kunnen onze presentatie aanpassen voor scholen, ouderengroepen, Kerken en vele andere soorten groepen.

ALGEMENE INFO 

naam
Naam van de stichting: Stichting Los Amigos de Las Familias Especiales. De naam van de stichting wordt wel afgekort als ‘’familiasespeciales.nl’’.

inschrijving handelsregister 
De stichting is opgenomen in het handelsregister van de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder het nummer:         24325493

contactgegevens:

Voorzitter /Penningmeester

Arie Erkelens

a.erkelens@familiasespeciales.nl

secretariaat

Will Erkelens

 

Bestuurslid algemeen

Marije Brochard

 

doelstelling stichting
Het bieden van ondersteuning aan de gehandicaptenzorg in Nicaragua. Momenteel wordt ondersteuning gegeven in de regio Matagalpa. De stichting Los Amigos De Las Familias Especiales, stelt de mens met een beperking en diens familie altijd centraal stelt in haar ondersteuning.

hoofdlijnen actuele beleidsplan
Stiching Los Amigos heeft als speerpunten in haar beleid:

 

Webdesign en onderhoud: Pepijn Erkelens - webmaster@familiasespeciales.nl